Mitsubishit myy Autopale

Jätä yhteydenottopyyntö.

Mitsubishi

Upea Mitsubishi-mallisto on nyt Autopalessa! Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan uutuudet.

Mitsubishi Outlander PHEV

Tilaa ja mukavuutta – astu mukavuuden ja hienostuneisuuden keitaalle, jossa ajonautintoa tehostavat runsas jalkatila, uudet ylelliset varusteet ja äärimmäisen alhainen melutaso.

Sulava ajettavuus – koe PHEV:n evoluutio uudelleensuunnitellun S-AWC-teknologian avulla. Kaksi päivitettyä sähkömoottoria sekä S-AWC tarjoavat uudenlaista tehoa ja suorituskykyä, jotka tuovat nelivedon hauskuutta kaikkiin tilanteisiin.

Outlander PHEV vuoden 2018 ”Vaihtoehtoinen käyttövoima” saksalaisen OFF ROAD lehden lukijaäänestyksessä.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi Eclipse Cross

Uusi Crossover Coupe, Eclipse Crossissa on rohkeat linjat. Upea muotoilu. Tämä veistoksellinen auto uhkuu voimaa. ECLIPSE CROSS jättää hitaammat taakseen.

Eclipse Cross -autossa korostuu muotoilu, ajettavuus, liitettävyys ja turvallisuus. Tervetuloa kokeilemaan!

  • Eclipse Cross on valittu vuoden autoksi 2019 Japanissa!
  • Eclipse Cross vuoden 2018 ”Crossover” saksalaisen OFF ROAD lehden lukijaäänestyksessä.
  • Eclipse Cross on valittu vuoden autoksi 2019 Japanissa.
  • Eclipse Cross voitti myös saksalaisen OFF ROAD lehden vuoden 2018 ”Crossover” kategorian. Valinnan tekivät lehden lukijat.
Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi Asx

Uudistunut ASX huokuu voimaa ja hienostuneisuutta. Dynamic Shield -keulan muotoilu symboloi Mitsubishin kaupunkimaastureiden toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta. Tuloksena on luokkansa näyttävin crossover. Nyt saatavilla myös huippuvarusteltu Black-versio. Kysy lisää myyjiltämme.

 

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi Space Star

Space Star on Mitsubishi-perheen pienin malli. Särmikkäässä ja taloudellisessa Space Starissa väljät sisätilat, hyvä näkyvyys ja laadukkaat materiaalit luovat viimeistellyn kokonaisuuden. Malli on saatavana myös automaattiversiona. Kysy lisää myyjiltämme.

Space Starilla on ilo ajaa. Tervetuloa kokeilemaan!

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi Outlander PHEV

Uudessa Premium-luokan Mitsubishi Outlander PHEVissa voit aivan kuin liitää tien yläpuolella rauhallisesti ja rentouttavasti Twin Motor 4WD- ja S-AWC-järjestelmien tuottaman pehmeän ja välittömän väännön sekä ajovakauden ansiosta. Hiljaistakin hiljaisempi PHEV on myös taloudellinen.

Mitsubishi Outlander PHEV on pistokehybridi-katumaasturi, joka tuottaa uudenlaista ajonautintoa. Sen poikkeuksellista ajotuntumaa ei voi kokea muissa autoissa. Katumaasturin korkea ajoasento ja tilavuus yhdistyvät kahden sähkömoottorin tuottamaan hiljaiseen ajokokemukseen sekä edistyneen nelivetojärjestelmän (S-AWC) vetokykyyn ja vakauteen. Ajaminen on rauhallista ja rentouttavaa – tuntuu kuin liitäisit.

Tunne korostaa jokaisen matkan nautittavuutta.

Outlander PHEV vuoden 2018 ”Vaihtoehtoinen käyttövoima” saksalaisen OFF ROAD lehden lukijaäänestyksessä.

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi L200 Club cap

L200 Club Cap -mallissa on sijoitettu vakauteen ja vetoon. Jykevä runko lisää vankkaa ajettavuutta, ja aerodynaamisesti muotoiltu kori tarjoaa vakautta maantieajossa. Luotettavan nelivetomallin kehittynyt jousitus antaa tuntumaa pintaolosuhteisiin, jotta tilanne pysyy varmasti hallinnassasi.

L200 Club Capin ehdottomia etuja ovat hyvä polttoainetalous ja alhaiset päästöt. Uusi alumiinilohkoinen moottori tuottaa tehoa 181 hv ja vääntöä 430 Nm. Alhaalta vääntävä moottori on erittäin suorituskykyinen kuorman kanssa tarjoten hienon ajonautinnon uuden 6-vaihteisen manuaalivaihteiston tai 5-vaihteisen automaatin kanssa. Auton vetokyky on huimat 3000 kg. Kysy lisää myyjiltämme!

Lue lisää valmistajan sivuilta

Mitsubishi L200 Double Cap

L200 Double Cap -mallissa on entistä laadukkaammat materiaalit, ja ensiluokkaisen äänieristyksen sekä tärinänvaimennuksen ansiosta ajo on hiljaista ja mukavaa. Kaikki mukavan matkan edellytykset ovat kohdallaan aina tavaratiloja myöten, tinkimättä tavarankuljetusominaisuuksista.

L200 Double Capissa on tilaa ja voimaa samassa paketissa, ja myös automaattimahdollisuus. Kysy lisää myyjiltämme.

Tervetuloa tutustumaan 5 vuoden takuulla olevaan lava-automallistoon!

Lue lisää valmistajan sivuilta
Kiinnostuitko uudesta Mitsubishista? Ota yhteyttä!
Kiinnostuitko uudesta Mitsubishista? Ota yhteyttä!
Kiinnostuitko uudesta Mitsubishista? Ota yhteyttä!

Toimipisteet

Autopalella on kaksi autotaloa: pääpaikka Jyväskylässä Seppälän alueella ja lisäksi toinen autotalo Jämsässä.

Tutustu edustamiimme autoihin!

Katso autovalikoimamme