Mitsubishit myy Autopale

Jätä yhteydenottopyyntö.

Yritys

Autopale Oy on keskisuomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet paikallisessa autokaupassa. Autopale aloitti toimintansa Jyväskylässä Rajakadun Kesoililla ja siirtyi sittemmin Pitkäkadun Finnoillille ja sieltä Hannikaisenkadulle, veturitalleille. Vasarakadulle muutettiin uuden autotalon valmistuttua vuonna 1973.

Lehtinen myi yrityksen Mäki-Matille, joka oli silloinen E-Osuusliike Keski-Suomessa. Pentti Rossi osti Autopalen Renlundilta, jolle se oli siirtynyt Eka-Yhtymän fuusioiden yhteydessä. 13.3.1987 allekirjoitettiin Autopalen tämän hetkinen tarina, joka on jatkunut tähän päivään asti.

Autopalella uusi tarina alkoi 2017, jolloin aloitimme Mitsubishi-jälleenmyyjänä ja vanhat perinteet saivat väistyä uusien tuulien tieltä. Meidät on tunnettu Nissanin jälleenmyyjänä Keski-Suomessa, mutta tänä vuonna lopetimme Nissanin jälleenmyynnin. Huoltopalveluja tarjoamme Nissanin omistajille edelleen.

Tervetuloa tutustumaan uuteen merkkiin! Toivotamme sekä uudet että nykyiset asiakkaat tervetulleiksi Mitsubishi Autopaleen. Meille tärkeintä on edelleen palvella teitä ilolla ja ammattitaidolla.

Terveisin,
Autopalen henkilökunta
Jyväskylä ja Jämsä

Autopale

Toimipisteet

Autopalella on kaksi autotaloa: pääpaikka Jyväskylässä Seppälän alueella ja lisäksi toinen autotalo Jämsässä.